Unna dig en God Påsk!

Välkomna att fira en God Påsk hemma hos oss på Villa Gransholm. Kockarna i köket har med mycket kunskap och omsorg skapat en ny vårinspirerad meny. Vi vill att du som gäst ska få en riktig matupplevelse hos oss.

Unna dig att bo hos oss, i ett av våra vackra hotellrum och starta nästa dag med en stor lantlig frukost. Incheckningskaffe, tre-rätters supé, övernattning och frukost från 1395:- per person i delat dubbelrum.
Mer om våra hotellpaket hittar du här https://villagransholm.se/paket/

Köket öppnar kl.13.00 alla dagar under påskhelgen.

Varmt välkommen att boka bord och rum till info@villagransholm.se
eller ring 0470-676 65

Förrätter

Vårens vita sparris serveras med svensk hårdost från Arlas Unika, krutong av sockerkaka, vinägrett smaksatt med vanilj och kallpressad svensk rapsolja samt blomsterkrasse 155:-

Tartar av nötinnanlår från Småländska gårdar, granskottsemulsion, ogräs, picklade senapsfrön och friterad potatis 155:-

Toast Skagen på klassiskt vis med räkor, dill och löjrom serveras med smörstekt surdegstoast 145:-

Varmrätter

Villa Gransholms hemlagade kroppkakor fyllda med primörmorötter, ingefära och salladslök. Serveras med syrad morot, gelé på chardonnayvinäger samt chipsad svartkål och smörig ramslökssås 255:-

Bakad regnbågsforell serveras med krämig citronsås, forellrom, puré av gröna ärtor, sauté av vårgröna primörer samt dillkokt färskpotatis 305:-

Variation på svensk majskyckling. Serveras med potatisterrin, primörsparris, vinägergelé, dragon samt spräckt kycklingveluté med smak av ramslök från Landön 305:-

Förboka vårt premium alternativ!

Ryggbiff från Småland Skafferi. Serveras med potatisterrin, primörsparris, vinägergelé, dragon samt en mustig kalvsky smaksatt med sherryvinäger 405:-

Sugen på en 5-rätters menyn – från 695:-/pp

Välj din förrätt, varmrätt och dessert från menyn.

Middagen börjar med Amuse bouche: Krokett fylld med svensk hårdost, spickeskinka och gräslöksemulsion

Mellan varmrätten och desserten serverar vi dig ostar från Arlas Unika med hemkokt marmelad och hembakat boveteknäcke.

Desserter

Piña colada på vårt vis:
Hemvevad sorbet på kokos, kompott på ananas och passion, gelé på lime, ananascréme, limekaka och kokosflarn 135:-

Hembakad ostkaka på gammelmormors vis med hemkokt sylt och lättvispad grädde 125:-

Crème brûlée med vårens rabarber och Bourbonvanilj 95:-

För de minsta

Samtliga rätter finns i barnportion  för barn från 3-12 år. Priset reduceras med 30%
Vill de hellre ha köttbullar eller något annat ordnar vi självklart det.