Hotell

Vårt hotell har tolv dubbelrum och ett enkelrum fördelade på två våningsplan. Alla rum är individuellt inredda i gammeldags, charmig stil. Flera av rummen har sänghimmel och är riktigt romantiska! På alla rum i vårt hotell finns toalett och dusch. Teve finns på flera ställen i villan, dock inte på rummen – till vårt hotell kommer man för att ha tid för varandra!

Vi ställer gärna in både en och två extrasängar om ni önskar, vi har också säng för spädbarn. Ett barn upp till tolv år sover gratis i extrasäng, andra barnet eller en vuxen blir 300:- tillägg. Väluppfostrade hundar är varmt välkomna till vårt hotell till en kostnad av 300:-.

Pris för dubbelrum 1600:-. Enkelrum 1195:-. . Glöm inte att boka bord i vår restaurang – se mer under fliken weekendpaket.

Välkommen till Villa Gransholm! Här finns både närheten till Växjö om man vill shoppa eller varför inte njuta av naturen som Småland erbjuder.

PS. Stor och stökig familj eller många glada vänner? Rädd för att störa andra eller vill ni inte bli störda? Boka hela hotellet!
Vi har upp till 30 bäddar och ordnar en riktigt härlig inramning till familjehögtiden eller festlig helg med vännerna. Kontakta oss för mer information och prisförslag. (För högtidliga tillfällen se mer under fliken restaurang.)