hotellpaket

 

Weekendpaket/ Hotellpaket

 

 

 

Här hittar du Villa Gransholms Weekendpaket. Förutom dessa – våra favoriter – lägger vi till speciella weekendpaket under särskida helger. Håll utkik.

 

Villa Gransholmspaket 1 dygn

Ankomstkaffe, 3-rätters supé och övernattning med en lantlig frukostbuffé.
Pris från: 1395:-/ person i delat dubbelrum.

Villa Gransholmspaket 2 dygn

Ankomstkaffe , 3-rätters supé två kvällar, 2st övernattningar med lantlig frukostbuffé.
Champagne på rummet.
Pris från: 2795:-/person i delat dubbelrum.

Romantisk weekend

Ankomstkaffe, champagne och choklad väntar på rummet vid ankomst. Trerätters supé på kvällen i någon av våra vackra matsalar. Romantiskt rum med sänghimmel. Lantlig frukostbuffé.
Pris: En natt för två personer i dubbelrum 3490 :- Pris: Extra natt inkl eftermiddagskaffe, kvällens 3-rätters supé 2990:- för 2 personer

 

Golfpaket

Ni väljer fritt om ni vill golfa på ankomstdagen eller dagen efter.

Middagen inleds 18.30 med välkomstdrinken och efter middagen serveras kaffet i herrummet innan det är dags att avsluta dagen med övernattning.

På morgonen serverar vi vår lantliga frukostbuffé med allt som hör till en god start på en ny dag.

Pris från: 2045:-/person i delat dubbelrum

 

Fredagsmys

Välkommen till vårt Fredagsmys! Unna er tid för varandra på vackra Villa Gransholm. Lämna både barn och vardag hemma och låt oss skämma bort er med god mat och dryck i en avkopplande atmosfär.
Börja kvällen med att slappna av på rummet där det väntar en flaska bubbel. Därefter är ni välkomna till bords för att avnjuta kvällens tvårätters middag i någon av våra vackra matsalar. Avsluta kvällen i en soffa framför en brasa med några av veckans ostar och till det ett av oss omsorgsfullt valt glas vin. Efter en god natts sömn följd av vår lantliga frukostbuffé kan ni tillbringa lördagen med att upptäcka Växjö med omnejd. För den shoppingintresserade finns flera gallerior och många butiker. Här finns Smålands museum och prisade Växjö Stadspark och Linneträdgården samt Växjös mäktiga domkyrka. Vill ni hellre köra några mil norrut finns Möbelriket med såväl nyskapande som klassiskt formgivna möbler. Styr ni mot öster hamnar ni i välkända Glasriket. Eller varför inte dröja er kvar i Gransholm med omnejd, här finns en del att upptäcka. Vacker natur runt Helige å och små gårdsbutiker som säljer allt från egenproducerad choklad och honung till ekologiska kryddor, trädgårdskonst och smide. Valet är fritt.
Pris från: 1445:-/person i delat dubbelrum.
Extra natt från 1845:-/person inklusive kvällens trerätters supé.
Extra natt från 800:-/person endast övernattning och frukost.

Rum och frukost

Charmiga dubbelrum från sekelskiftet i vacker och lugn miljö. Villa Gransholm erbjuder 11 st dubbelrum, 1 enkelrum, 2 familjerum. Samtliga rum har dusch och toalett. Beställ gärna middag innan ankomst, barn kan beställa på plats.
Pris från 700:-/person i delat dubbelrum.
Pris från 1195:-/person i enkelrum.
Familjerum 2 vuxna och 2 barn från 1900:-

Kontakta oss om du vill veta mer om våra weekendpaket.