Evenemang

 

Evenemang

 

Här på Villa Gransholm finns egen tennisbana. Tennisracket och bollar finns att låna. Vill ni paddla kanot på Helige å eller i sjön Salen och ta med en välfylld picknickkorg så finns kanoter att hyra. Kontakta oss i god tid ifall det är av intresse. Cyklar finns att låna hos oss och vi rekommenderar varmt en tur runt Ellanda (ca 1 mil), där det finns många trevliga småföretag att besöka. Golfpaket kan vi erbjuda på Alvesta golfklubb, Glasrikets golfklubb och Rockatorps Golfklubb. Den sistnämnda har även fotbollsgolf – kul för alla!

För sällskap ordnar vi gärna provning av whiskey, vin eller choklad – eller varför inte en kombination.  –  vi löser det mesta.

Besök Huseby slott, www.husebybruk.se, med dess vackra trädgårdar, fågelmad och historiska miljö (7 km).

Bildresultat för husebyslott

Antikviteter hittar ni på Gransholms Herrgård  www.gransholm.se (200m).

Bildresultat för gransholms herrgård

Ridning och bågskytte, varför inte i kombination, kan erbjudas från www.krulligahasten.se (American Curly horse) eller www.krakriset.se (islandshästar) som båda ligger några kilometer från Villa Gransholm. Närbelägna sjön Åsnen kommer inom snar framtid att bli Sveriges nästa nationalpark, vilket vi är stolta över.

Vad som händer i Växjö med omnejd i övrigt  – allt från havsörnssafari till opera – hittar du på www.vaxjo.se/evenemang.