Söndagsmiddag

Söndagsmiddag

Firar ni högtidsdag eller vill ha något gott till kaffet så finns det många olika sorters tårtor att välja på, förbeställ senast 3 dagar före på telefonnummer 0470-67665 eller skicka ett e-mail på info@villagransholm.se

Söndag 15 April

Förrätt:
Laxbakelse med krasse och kavring toppad med färskrökt lax och löjrom

Varmrätter:
Fisk: Smörstekt rödtungafilé med knippmorot, sparris och citronsmör därtill dillkokt färskpotatis
Alt
Kött: Svensk fläskfilé med ramslöksaioli, rödvinssky, rostad potatis och bakad silverlök

Dessert: Hembakad ostkaka med hemkokt sylt och lättvispad grädde

Alt Hemvevad vaniljglass med knäcksmul och en kompott på rabarber och stjärnanis

Söndag 22 April

Förrätt:
Hemrökt röding med syrad rädisa,ärtskum, forellrom och chips på Danskt rågbröd

Varmrätter:
Fisk: Stekt färsk spätta med gurka, räkor, pepparrot, skirat smör och dillkokt färskpotatis samt blancherad knippmorot
Alt
Kött: Helstekt Svensk ryggbiff med bearnaise på ramslök,rödvinssky, klyftpotatis och brynt sparris och lågtempad tomat med örter

Dessert: Mandelkaka med citronmousse, hemvevad jordgubbssorbet och jordgubbskompott

Söndag 29 April

Förrätt: Dillvåffla med sikrom,syrad rödlök, vispad crème fraiche och gräslök frånköksträdgården

Varmrätter:
Fisk: Ugnsbakad rödingfilé med nässelskum, rostad färskpotatis och smörsvängd salladslök, sockerärta och knippmorot
Alt
Kött: Schnitzel på klassiskt vis med rödvinssås, gröna ärtor, citron, ansjovis och kapris samt persiljebrynt potatis

Dessert: Crème brûlée med rabarber och bourbonvanilj

 

 

 

deco

Öppet från 12.30-15.00 sista beställning i köket 14.30

Varmrätt:  265:-
Två rätter: 325:-
Tre rätter: 355:-

Barn upp till och med 12 år 125:-

Firar ni högtidsdag eller vill ha något gott till kaffet, vi bakar många olika sorters tårtor, försbeställ senast 3 dagar före.

För bordsbeställning ring 0470-67665 eller sänd ett e-mail på info@villagransholm.se

deco2