Catering

Planerar ni för kommande festligheter eller företagsevent och letar efter catering ?
Vi hjälper er med maten och det praktiska runt måltiden så har ni all tid att fokusera på och umgås med era gäster eller kunder.

Här presenterar vi ett urval av vad vi kan erbjuda er, har ni frågor eller vill kombinera er egen meny är ni varmt välkomna att kontakta Joakim Rodin på telefonnummer 0470-67665 eller skicka ett e-mail på info@villagransholm.se

Förrätter

Klassisk Toast Skagen med handskalade räkor och dill toppad med sikrom 95:-
Laxcheesecake på kavringsbotten toppad med färskrökt lax från Hällevik och sikrom 95:-
Marinerad sparris, bakad äggula, puré på selleri, Spickeskinka från Heberlins i Förslöv, smörstekt brödsmul och frasiga örter 105:-
Lättrimmar hemrökt rödingfilé med kryddig sallad på senapskål och machesallad, créme på krasse och chips på mandelpotatis 105:-

Varmrätter

Hemrökt laxfilé kryddad med citron, gräslök och dill därtill en creme på sikrom och gräslök, säsongens blancherade grönsaker och dillkokt potatis185:-
Smörstekt rödingfilé serveras med ramslökshollandaise, ugnsrostad färskpotatis och knippmorötter 215:-
Ugnsbakad torskrygg serveras med körsbärstomater, brynt svamp och rökt sidfläsk därtill en potatiskaka med parmesanost och vitvinssås 225:-
Baconlindat kycklingbröst fyllt med vitlök och färskost därtill grillade medelhavsgrönsaker, balsamicosky och potatisgratin gratinerad med parmesanost 175:-
Fläskfilémedaljonger gratinerade med soltorkade tomater, basilika och mozzarella därtill en sky på balsamico, rostade rotfrukter och vår goda potatisgratin 195:-
Helstekt fläskfilé med gräddkokta kantareller serveras med hasselbackspotatis, blancherade morötter och blomkål 195:-
Helstekt kalkonbröst på klassiskt vis med gräddsås, hasselbackspotatis, säsongens blancherade grönsaker, pressgurka och hemlagad äppelchutney 195:-
Porterstek på oxfransyska serveras med gräddsås, hasselbackspotatis, säsongens blancherade grönsaker, gelé och pressgurka 195:-
Helstekt kalventrecote serveras med en äppelvinägersky därtill ugnsbakad potatis och äpplen gratinerade med kvibille samt brynta champinjoner 215:-
Örtmarinerad hjortinnerfilé serveras med en creme på rostad pumpa därtill rostade rotfrukter, viltsky med timjan och vitlök och en potatisbakelse med västerbottenost 275:-
Helstekt svensk oxfilé med madeirasky därtill örtrostade rotfrukter, potatisgratin med västerbottenost och brynta haricot verts och ostronskivling 275:-

Desserter

Hembakad ostkaka efter Gammelmormors recept, hemkokt sylt och lättvispad grädde 75:-
Crème Brulée på vårt vis med bourbonvanilj och rabarber 75:-
Vaniljpannacotta med citronmarinerade jordgubbar, passionsfrukt och vaniljkrisp 75:-
Citronkräm med jordgubbssås kokt med stjärnanis, mjölkchokladmousse, färska jordgubbar och hembakad chokladbrownie 75:-

Villa Gransholms vår- och sommarbuffé:

Råmarinerade grönsaker med koriander, ingefära och chili
Kryddstekt kycklingspett med hemslagen Västerbottensmajonnäs
Krämig blomkålssallad med dijonsenap, dragon och bacon
Sesambakad laxfilé
Rostbiff med salsa verde och honungsstekt sparris
Västerbottenost, brie och ädelost med hemlagad marmelad
Färskpotatissallad med primörer, spenat, citron och pesto
Plocksallad med mozzarella, mango, vårlök och gräslök från köksträdgården
Hembakat surdegsbröd och rört smör
250:-

deco

Vi levererar fritt inom Växjö tätort, Alvesta tätort samt inom en radie på 3 mil från Gransholm vid ett ordervärde om 5000:- och uppåt.Önskar ni porslin, linnedukar, linneservetter eller personal så ordnar vi naturligtvis även detta.För mer information eller beställning kontakta Joakim Rodin på telefonnummer 0470-67665 eller skicka ett e-mail på info@villagransholm.se